fotografie huib vintges photography

Anders dan meer van 't zelfde

Effectief  ondersteunen van leidinggevenden, bestuurders en ondernemers met vragen op persoonlijk- en professioneel niveau over leidinggeven, samenwerken en jezelf neerzetten en die iets anders willen dan meer van 't zelfde. 

Dat is wat in mijn werk centraal staat.  

Daar zit muziek in

De begeleiding is erop gericht om ervaringen en vragen, praktisch en eenvoudig op te pakken. Bijvoorbeeld door te coachen en te sparren over issues die spelen in de organisatie, het eigen team of in de persoonlijke sfeer of mede werk te maken van gewenste leiderschapstrajecten (senior executives) en talent (young executives) ontwikkelingstrajecten. En zodoende unieke vernieuwing en veranderingen te bereiken waar muziek in zit. Nu is goede muziek maken vakwerk. Dit vraagt om creativiteit en vakmanschap. Twee kernactiviteiten die in mijn coaching altijd aan de orde zijn.

 

Feedback die ik van klanten krijg is:  'Joop is energiek,  laagdrempelig en een vakman. Daardoor kunnen wij te voorschijn komen, ideeën ontwikkelen, stappen zetten en ons goed ontwikkelen in de richting die we willen'. 

Senior Executive coaching. Persoonlijk en Professioneel

Mijn werkwijze is wat ik een directe "energetische manier van coachen" zou willen noemen. Ik ga niet uit van een model of theorie maar laat mij leiden door de vraag en wezenlijk eigen betekenis en richting van de gecoachte. Verder hanteer ik de drieslag bewustzijn, zicht en handelen. Door je bewust te worden van bijvoorbeeld een bepaald patroon in je gedrag en de omstandigheden waarin je dit vertoont, krijg je zicht op welk efect dat heeft op jezelf en anderen. Dat "zicht" laat je vervolgens zien welke opties je hebt om daar mee om te gaan en de keuzes die je kunt maken om te handelen. 

 

:: verbinden van persoonlijke ontwikkeling en sturen op resultaat ::

Scil For Your Skills  |  Lorentzstraat 52  6227 TM Maastricht  |  KVK 52482995  |  06-20160968  | joop.vandenbeuken@scil.nl